AYDINLATMA VE RIZA METNİ

2 Kasım 2020

Üye olduğunuz takdirde Vebitcoin Teknoloji Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş tarafından, isim-soyisim, elektronik posta, cep telefonu, cinsiyet (isteğe bağlı) ve doğum tarihine ait kişisel verilerinizi ve üyeliğiniz sırasında gerçekleştireceğiniz işlemler neticesinde paylaşacağınız Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması bölümünde belirtilen, üyelik işlemlerinin gerçekleştirilmesi, sorun ve şikâyetlerinizin çözümlenmesi, ticari elektronik ileti onayınızı vermişseniz hizmetlerimize ilişkin haberlere, bilgilere ve güncellemelere, tekliflerimize ve özel etkinliklerle ilgili ve ilginizi çekebilecek diğer pazarlama iletişimlerini gönderme amaçları olmak üzere KVKK metnimizde belirtildiği gibi işlenecektir. Kişisel verileriniz; iş geliştirme hizmetlerinin sağlanması, istatistiksel ve teknik hizmetlerin temini ve müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, arşivleme ve depolama amacıyla yurt dışında bulunan bilişim teknolojileri desteği alınan sunucular, hosting şirketleri, bulut bilişim gibi elektronik ortamlara aktarılması için ve KVKK metnimizde yer alan Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi başlığı kapsamında diğer veri ve amaçlar uyarınca iş ortaklarımızla paylaşılacaktır. KVK Kanunu’nun 11.maddesi ve ilgili mevzuat uyarınca; Şirketimize başvurarak kendinizle ilgili; kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebilirsiniz  Kanun Kapsamında Başvuru Yapabileceğiniz Veri Sorumlusu kapsamında diğer haklarınızı ve Şirketimize başvuru yollarınızı öğrenebilirsiniz. 

 


Tüm politikalarımıza buradan ulaşabilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Soru ve görüşleriniz için bize support@vebitcoin.com adresinden ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir